LONDON

Giiiiiiiiirls hur är det med er? saknar er <3
Nu har det gått 3 hela dagar här i london
Första dagen började med att jag skulle ringa upp annika när jag vaknat vid 6 på morgenen innan vi skulle med planet. Hon svarar inte, ringer hundra gånger till och hon svarar inte.. skickar sms inget svar!
Jag får panik
Sen kommer jag på att jag har hennes hem nummer, det går många signaler och hon svarar tillslut.
Hon säger att hon tappat mobilen på festen..
ingen bra början.
Iaf så kommer vi till flygplatsen och mitt bagage väger exakt va den får och annikas väger lite mer plus att hon inte kan stänga hangbagaget för att det va så fullt. hon sätter på sig jenas och mjukisbyxor över det. sen tar hon på sig alla sina 5 jackor och lägger i plattång och sladdar i fickorna på mjukisarna. hahaha trodde jag skulle dö av garv när vi skulle passera säkerhetskontrollen. då hon var tvungen att ta ut allt ur fickorna och alla jackor. alla bara kollade!
Allt gick jättebra efter det.
Lägenheten är fantastisk och allt är toppen.
Senare på dagen när vi är på stan träffar vi på anna solmell och tora, och de säger att de bor i samma område som oss. hur stor är chansen liksom???
så vi bestämmer med dom att de ska komma till oss och förfesta lite senare på ikvällen eftersom att vi var ensamna hemma :)
Vi hade bestämmt med en kille som annika träffade i visby att han skulle ordan lite welcome party för oss för att han är vip ansvarig på en lyxig club på regent street (finaste gatan i stan) ;) hahah
vi kommer dit och möter även upp julia rosberg och amanda kaller.. när vi väl kommer in (gratis) så bjuds det på massor av dricka och spritflaksa efter spritflaska kommer in, fett niiice!!
MEEEEEEEN SEN.. säger annika att hon inte hittar sin andra mobil, engelska mobilen, vi letar under bordet. överallt. men nej den fanns ingenstans. Och hon hade även ont i halsen och kunde knappt prata så vi tog bussen hem.
Vi åkte bussen, ett tag.. eller väldigt länge. typ en halv timme och det skulle tagit typ 10-15 min. Men våran hållplats kom aldrig fast vi hade frågat busschaffören om den skulle gå till madia vale, där vi bor.
Vi kommer till sluthållplatsen...... och alla säger att man ska gå av. Vi hade ingen aning om vart vi var.
så vi går ner och frågar busschaffören varför aldrig våran hållplats kom??
Han blev jättearg först och sa att han inte fattade vad vi sa och han bara jag förstår mig inte på eran accent. fast vi sa rätt. As konstig gubbe för sen blev han snäll och sa att han kunde skjutsa oss till backa.
så vi kom äntilgen hem tillslut.
På söndagsmorgonen hörde han Sean som ordnade welcome party för oss av sig och sa att han hittat annikas mobil, den hade tydligen legat på golvet. Så vi får adressen hem till honom som ligger typ på andra sidan london.
Så vi försöker hitta dit och efter buss och tunnelbanae och långa promenade hit och dit hittar vi äntligen hem till honom efter 3-4 timmar KUL. Det roliga var ju att vi märkte sen att det gick en buss typ utanför oss till honom som skulle ta dyp en halvtimme. SMARTA TJEJER!!
Igår (måndag) så va vi på oxford street hela dagen och lämnade cvn, jag lämnade in mitt första cv på miss selfrigeds (?) och de sa att jag skulle komma på intervju på direkten. jag och 6 andra tjejer gick upp på kontoret där vi blev indelade två och två och gjorde övningar tillsammans som vi skulle presentera för "chefen" det tog typ 1-1½ timme för en intervju.. stört. Men det kändes bra och jag pratade väkldigt mycket fast jag är sämst på engelska, så får se om jag får jobbet :)
Sen träffade jag upp Annika för lunch och hon berättar att hon har blivit erbjuden ett jobb, hon fick provjobba i en timme direkt efter att hon lämnat in cv.  Sen ringde de senare och sa att de ville ha henne. ASKUL.
JA idag då, ligger här i sängen och annika har gått till jobbet. Jag ska gå ut och kolla runt lite i området där vi bor gå bort till parken. Vårat område är så fint. Matt han vi lånar lägenheten av sa även att Jude law och sienna miller tydligen brukar fika på ett cafe precis i närheten så ska gå och spana lite hahahah fett cool. sen ska jag ta en dusch och åka in till stan och lämna ut mer cvn och luncha.
PUSS BEBIASR LOVE YOU

Kommentarer
Postat av: Madde

ååååååååååh så sjukt kul!!! hahaha annika är världens klantigase! måste komma och hälsa på snart....PUSSSS

2011-10-04 @ 18:58:01
Postat av: agapa

fan va nice babylove! saknar dig!!!!! men GRATTIS TILL JOBBEEET!!!!!!! måste kommmma o hälsa på snart! :D love uuuuu

2011-10-05 @ 16:18:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0