Loser number one

Tänkte att det var dags för lite bloggande nu.
Idag bestämde jag och emelie oss för att vi ska delta i tjejmilen i sommar, ser fram imot detta men är även nervös för att inte klara det. Så från och med nu blire hård träning som gäller, eller nu när det är kallt ute så tar jag det lite lugnare och sen när värmen kommer du blire träna träna träna. passar ju bra till sommar 09 också.
Igår körde vi bowling på idrotten, riktigt skojj. förutom att jag förlora då, hoppades på att vinna över emelie iaf men nej nu snackar vi om filippa med otur här va. men jag var lika glad ändå. efter skolan blev det hård träning med carro i tannerfors, trodde jag skulle dö där ett tag. Men nepp såklart inte!
Idag på stylistlektionen stog det Marie Antionette sminkning på schemat, vita i huvudet, mycket rouge på kinderna och härligt röda läppar. och en egen frisyr, helst med mycket volym och lockar. Jag såg mest ut som en slickad punkråtta. Carro var mycket duktig men den där frisyren skulle säkert passat någon annan bättre tror jag. Nu på kvällen hade vi Mammakväll - ansiktsbehandling. rätt så mysigt. Men jobbigt men en morsa som är rädd för rynkor ska jag säga.
imorgon blire att sminka Marie Antionette sminkning igen på historian.
massa jobbiga lektioner. (sola) och sen träna.

// Filippa


Kommentarer
Postat av: MMM

HAAHAHAHAHHA pungråtta!

2009-03-05 @ 20:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0